Nieuws

Onze woonzorglocatie Meerleven bestaat 50 jaar!

Deze week is het feest in Bennebroek want Meerleven bestaat 50 jaar!

Het feest ging van start met een gezellige middag voor bewoners, medewerkers en vrijwilligers. Ze werden toegesproken door het bestuur, de directie, de cliëntenraad en door de Bloemendaalse wethouder De Roy van Zuidewijn. Medewerkers presenteerden een playbackshow, de feestkrant Meerleven 50 jaar werd uitgedeeld en er waren hapjes en drankjes. Speciaal voor de gelegenheid werd het lied ‘Meerleven is fijn’ door het zorgpersoneel, gehuld in kledij naar de mode van 1971, ten gehore gebracht.

Teamleider Jacqueline Schouten: ‘Zorgmedewerkers en vrijwilligers van Meerleven doen er deze week alles aan om er een feestje voor bewoners van te maken. Voor de rest van de week staan er optredens van Paul Sellers en luchtdirigent Richard van Roessel, een ritje met de paardentram en een feestelijk buffet, ijsjes en smoothies. Het is prachtig om te zien hoe betrokken iedereen is bij dit jubileum!’

Het Haarlems Dagblad was aanwezig bij de opening van de feestweek en publiceerde een hele pagina in het regiokatern..

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen