Nieuws

Ook vanaf 15 juni houdt Kennemerhart zich aan de richtlijnen van de overheid

Bewoners van verpleeghuizen waar geen coronabesmettingen zijn mogen vanaf 15 juni meerdere bezoekers ontvangen. Een maand eerder dan het kabinet zich had voorgenomen. Dat heeft minister De Jonge gezegd tijdens de persconferentie van 3 juni jl. Kennemerhart is blij met dit nieuws voor alle bewoners en familie voor wie bezoek de afgelopen periode niet of nauwelijks mogelijk was.

In alle verpleeghuizen van Kennemerhart is vanaf 15 juni bezoek welkom, echter, met in acht neming van veiligheidsmaatregelen. De teamleiding van het verpleeghuis kan informatie geven over de specifieke afspraken en maatregelen op de locatie. Kennemerhart houdt zich te allen tijde aan de richtlijnen van de overheid. Op de site van branchevereniging Actiz vindt u een vraag en antwoordlijst rondom de bezoekregeling van verpleeghuizen.

Gebruik uw gezonde verstand. Dát is pas gezond!

Het virus is er, ook nu richtlijnen versoepeld worden, nog steeds. Door ons samen aan afspraken te houden, voorkomen we dat richtlijnen weer verscherpt moeten worden. En dat we weer terug bij af zijn. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we nieuwe besmettingen voorkomen.

SAMEN HOUDEN WE CORONA BUITEN DE DEUR #samengezondverstand

 

 

 

 

 

 

Op de site van Actiz staat een uitgebreide vraag en antwoordlijst rondom de bezoekregeling.

 

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen