Nieuws

Oppeppers op de radio: Haarlem105 Verslaat Corona

Ter bemoediging en inspiratie van alle inwoners van Haarlem die worstelen met de coronacrisis bracht radiozender Haarlem105 zondag 19 april een twaalf uur durende radiomarathon met interviews, optredens, sketches en reportages. Ook onze collega's Petra Jansen en Harmen Rijksen (senior medewerkers dagbesteding) en Leo van Dijk (schrijver van het boekje 'Alzheimer voor beginners' en deelnemer van Oppeppers) waren zondag te horen op de radio. Van 13:00 tot 13:15 uur gingen zij in gesprek over dagbestedingsgroep Oppeppers in deze tijden van corona.

Luister de fragmenten


Bron: Haarlem105

Over de radiomarathon

Erik van Muiswinkel, Dieuwertje Blok, Kemper en Veldhuis, Giel Beelen, Dennis van der Geest, Joost Swarte en andere Haarlemmers van naam en faam namen deel aan de uitzending. Een even prominente plaats werd ingeruimd voor stadsgenoten uit de wereld van zorg, welzijn en onderwijs. Ook de burgemeesters van Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal en Heemstede schoven aan. Alle gasten vertelde over de manier waarop zij het virus het hoofd bieden, en welke muziek, welke boeken, welke gedachten hen troost, steun of hoop bieden.

Twee medewerkers van Haarlem105 begaven zich de hele dag door de stad, en rapporteerden elk half uur live in de uitzending over hun bevindingen.

De presentatie was in handen van Frénk van der Linden, geassisteerd door verschillende sidekicks, onder wie Gerrie Hondius, Suzanne Groot en Mylou Frencken.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen