Nieuws

Revalidatie Schoterhof verhuist naar Janskliniek

Om in te spelen op de toekomstige zorgvraag en om onze expertise te vergroten investeert ouderenzorgorganisatie Kennemerhart in een Expertise- en Revalidatiecentrum. Het is een centrum voor NAH revalidatie, orthopedische revalidatie en mensen met PG-revalidatie. Het is gevestigd in de Janskliniek in hartje Haarlem. Ervaring en expertise komen hier samen, doordat onze zorgprofessionals onder één dak werken en kennis geconcentreerd wordt op één plek.

Revalidatieafdelingen Schoterhof en Janskliniek samengevoegd
Door het samenvoegen van de revalidatie, kunnen wij onze kwaliteit van zorg nog verder verbeteren. De revalidatieplekken van Schoterhof worden samengevoegd met de revalidatieafdeling van de Janskliniek. De verhuizing van de revalidatiecliënten van Schoterhof vond plaats op 9 mei 2022. De revalidatiemedewerkers van Schoterhof, de voor de cliënten bekende en vertrouwde gezichten, verhuisden met hen mee.

De verhuizing van de revalidatiecliënten van Schoterhof naar de Janskliniek is soepel verlopen. De cliënten zijn met open armen ontvangen en al helemaal gesetteld.

Meer informatie over revalideren binnen Kennemerhart vindt u op onze website.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen