Nieuws

Samenwerking tussen De Blinkert en huisartsenpraktijk Kennemerveen

Sinds kort is er een gebruikersovereenkomst tussen Kennemerhart locatie De Blinkert en huisartsenpraktijk Kennemerveen. De praktijkondersteuner met als specialisatie GGZ gebruikt op vrijdagen de behandelkamer in De Blinkert. Begin augustus hield de praktijkondersteuner vanuit huisartsenpraktijk Kennemerveen voor het eerst kantoor in De Blinkert.

Kennemerhart is blij met deze bijzondere samenwerking. Zo maken de patiënten van huisartsenpraktijk Kennemerveen op een laagdrempelige manier kennis met Kennemerhart en alle activiteiten die georganiseerd worden in De Blinkert. Daarnaast gaan de huisartsen en de praktijkondersteuners GGZ en somatiek van deze praktijk ook nader kennismaken met onze behandelaren. Zodat zij in beeld kunnen krijgen, waar raakvlakken zijn en waar zij mogelijk naar elkaar kunnen doorverwijzen, zodat er synergie ontstaat in de samenwerking. Dat komt de efficiëntie én kwaliteit van de zorg ten goede.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen