Nieuws

Toekomst corona Kennemerhart

Momenteel zijn er minder besmettingen. Bezoek is gelukkig weer welkom. Echter, juist nu is het belangrijk om alert te blijven. Het virus is er immers nog steeds.

Samen met verwanten, cliënten en medewerkers hebben we enorme inspanningen geleverd om de gevolgen van corona zo beperkt mogelijk te houden. Nu de besmettingen weg zijn, moeten we samen de strijd blijven leveren.

We hopen dan ook te mogen rekenen op het begrip en medewerking van iedereen om een tweede golf te voorkomen. Wij vragen alle betrokkenen om anderhalve meter afstand te bewaren, de hygiënemaatregelen in acht te nemen en de afspraken rondom de bezoekersregeling in onze verpleeghuizen te respecteren.

Mocht er in de toekomst sprake zijn van nieuwe besmettingen, dan zijn al onze locaties daarop voorbereid. Alle locaties maken een nieuw opschalingsplan en richten een anderhalve meter-samenleving in om toekomstige besmettingen te hanteren. De insteek is dat een locatie niet meer dicht hoeft als een besmetting zich voordoet. Uiteraard is dit afhankelijk van de logistieke situatie van de betreffende locatie/afdeling (kan de anderhalve meter afstand worden bewaard, zijn er speciale looproutes etc).

Op dit moment is de speciale covid-unit niet meer aanwezig bij Schoterhof. Mocht dit in de toekomst weer noodzakelijk zijn, dan onderzoeken wij of de covid-unit terugkeert op deze locatie.
​​​​​​​
We wensen iedereen een goede zomer. Een zomer waarin er ruimte is elkaar te ontmoeten en we er tegelijkertijd met elkaar voor zorgen dat we het coronavirus buiten de deur houden.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen