Nieuws

Tuindershart verwelkomt graag nieuwe deelnemers

Voor thuiswonende ouderen met een Wmo, Wlz of VPT indicatie

Tuindershart, één van de dagbestedingslocaties van Kennemerhart Oppeppers, gelegen in het Haarlemse Ramplaankwartier, verwelkomt graag nieuwe deelnemers met een Wmo, Wlz of VPT indicatie.

Deze locatie is speciaal voor hen die van het buitenleven houden. In de moestuin wordt volop gezaaid, geplant en op het land gewerkt en met de oogst wordt samen gekookt. Er zijn ook kippen, pony’s en een huiskat om te verzorgen. Deelnemers beslissen mee over wat er op de agenda staat. Bijvoorbeeld schilderen, fotograferen, houtbewerken met de timmerclub of deelnemen aan ontspannende activiteiten. Ook bij slecht weer is er van alles te doen, zoals creatief bezig zijn, een film kijken of een lezing bijwonen over uiteenlopende thema’s. Er is alle ruimte elkaar te ontmoeten voor een goed gesprek, een kop koffie of om samen een spelletje te spelen. Ook minder mobiele mensen zijn van harte welkom.

Openingstijden en indicatie Tuindershart

Tuindershart is open op maandag, dinsdag en vrijdag van af 09.30 uur. Deelnemen kan met een Wmo, Wlz of Volledig Pakket Thuis (VPT) indicatie. Voor meer informatie en vragen over indicaties: 023 583 7520 of oppeppers@kennemerhart.nl

In Haarlem zijn ook de Kennemerhart Oppeppers dagbestedingslocaties Ramplaanhart, Ripperdahart, Reinaldahart en De Roos te vinden. Daarnaast zijn er locaties in Bloemendaal/Overveen, Heemstede en Zandvoort.

Voor informatie over alle dagbestedingsmogelijkheden van Kennemerhart: www.kennemerhart.nl/dagbesteding

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen