Nieuws

Voorgenomen overname wijkteams TSN door Kennemerhart

Kennemerhart en TSN Thuiszorg hebben recent een overeenkomst getekend om de overname van twee Haarlemse wijkteams en de bijbehorende cliënten van TSN Thuiszorg door Kennemerhart te bevestigen. De medezeggenschapsraden en de raad van toezicht/raad van commissarissen van beide zorgorganisaties zijn hierbij uiteraard betrokken. De beoogde overgangsdatum is 1 september aanstaande, maar het realiseren hiervan is afhankelijk van enkele externe factoren, zoals de duur van de beoordeling van de aanvraag door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Algemeen directeur van TSN Thuiszorg Paul Lafranca: ‘Onze zorgorganisatie is hoofdzakelijk werkzaam in het noorden en oosten van Nederland. Vanwege de afstand van dit kerngebied tot het werkgebied van deze twee Haarlemse wijkteams zijn we op zoek gegaan naar een ‘nieuw thuis’ voor de medewerkers en cliënten van deze thuiszorgteams. Daarbij is het voor ons belangrijk geweest een partij te vinden die net als TSN persoonsgerichte en kwalitatieve zorg en oprechte aandacht voor medewerkers belangrijk vindt. Met Kennemerhart hebben we vertrouwen deze partij te hebben gevonden.’

Cedric van der Meulen, bestuurder van Kennemerhart: ‘De uitbreiding met twee wijkteams biedt ons de kans om onze positie in Haarlem te verstevigen en een antwoord te geven op de groeiende zorgvraag van ouderen die langer thuis willen blijven wonen. Daarbij zijn de twee wijkteams van TSN ook werkzaam in ons verzorgingsgebied. Het bieden van goede kwaliteit van zorg en een goede werkgever zijn voor onze medewerkers heeft hierbij onze hoogste prioriteit. We zijn blij met de nieuwe zorgcollega’s en verwelkomen hen met veel plezier bij Kennemerhart.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen