Nieuws

Voorzitter Raad van Bestuur Audrey van Schaik neemt afscheid van Kennemerhart

Audrey van Schaik, voorzitter Raad van Bestuur, neemt na ruim zes jaar afscheid van Kennemerhart. Vanaf medio oktober 2022 is zij benoemd als nieuwe bestuurder bij GGZ Rivierduinen. De overige twee bestuursleden, Carolien Koning en Cedric van der Meulen, vormen vanaf dan het bestuur van de fusie organisatie Kennemerhart.

Eerder werkte Audrey al als directeur bij GGZ inGeest. Met haar achtergrond als ervaren zorgbestuurder én psychiater is de overstap naar GGZ Rivierduinen een nieuwe uitdaging die goed aansluit. Audrey van Schaik: “De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt als bestuurder bij Kennemerhart. Hoewel ik uitkijk naar mijn nieuwe baan, doet het verlaten van Kennemerhart ook pijn. Want ik neem afscheid van een mooie organisatie met een rijke historie. Dat ik zoveel in mijn bestuursperiode zou meemaken kon ik vooraf niet voorzien, zoals twee fusies, een corona-periode, innovatieve projecten en een bloeiende regionale samenwerking. Ik heb veel vertrouwen in een goede toekomst voor Kennemerhart.”

Carolien Koning en Cedric van der Meulen: “Wij kijken uit naar een prettige voortzetting van onze samenwerking en bouwen met plezier verder aan de nieuwe fusie organisatie. De maatschappelijke kansen en uitdagingen die er liggen pakken we met beide handen aan, zoals de krapte op de arbeidsmarkt, de toename van de complexiteit van zorg, de vergrijzing, (digitale) innovatie en vastgoed. Wij zijn Audrey dankbaar voor de fijne samenwerking en wat zij voor onze organisatie heeft betekend. We wensen haar heel veel succes en werkplezier in haar nieuwe functie.” In goed overleg zullen Audrey van Schaik, Carolien Koning en Cedric van der Meulen zorgdragen voor een goede overdracht en passende portefeuilleverdeling.

Marianne Heeremans, voorzitter Raad van Toezicht Kennemerhart: “De Raad van Toezicht van Kennemerhart is Audrey van Schaik zeer dankbaar en wenst haar veel succes bij GGZ Rivierduinen. De bijdrage die Audrey de afgelopen jaren heeft geleverd is ontzettend waardevol voor de verdere ontwikkeling van zorg en diensten, gebaseerd op de kernwaarden van Kennemerhart. Haar betrokkenheid en haar strategische en overstijgende blik hebben ervoor gezorgd dat Kennemerhart is waar ze nu staat. Een gezonde ouderenzorgorganisatie met een cultuur waarin met name de cliënt, de medewerker en de vrijwilliger, voorop staan. De Raad van Toezicht heeft er het volste vertrouwen in dat Carolien Koning en Cedric van der Meulen dit blijven waarborgen. Zij zijn twee ervaren zorgbestuurders die beschikken over de juiste kwaliteiten die nodig zijn om verder vorm te geven aan de fusie organisatie.”

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen