Nieuws

Vrijwilligers

Word jij vrijwilliger bij de Janskliniek?

Woonzorglocatie de Janskliniek is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Benieuwd of vrijwilligerswerk iets voor jou is? Lees dan verder.

De Janskliniek zoekt begeleiding voor cliënten van de afdelingen NAH/somatiek die niet alleen een arts of therapeut kunnen bezoeken. Begeleiding kan nodig zijn als de cliënt bijvoorbeeld niet alleen kan reizen of niet meer kan onthouden wat de behandelaar zegt. Je begeleidt de bewoner naar het taxibusje en van het taxibusje naar de specialist en weer terug. Allereerst wordt hierbij de hulp van mantelzorgers en medewerkers gevraagd, maar soms is dit gewoon niet haalbaar. In dit geval wordt er graag gebruik gemaakt van jou, als goed geïnstrueerde vrijwilliger. Dit zal dus gaan vrijwilligerswerk op oproepbasis. Lijkt jou dit wat? Klik dan hier voor meer informatie.

Of wil jij liever op de locatie iets betekenen voor onze cliënten? De Janskliniek zoekt ook ontbijtvrijwilligers, één-op-één begeleiders en wandelaar/persoonlijk begeleiders. Is jouw belangstelling gewekt? Klik dan hier voor meer informatie over de vacatures of neem contact op met Mieke Koers (mieke.koers@kennemerhart.nl of 023 89 14 000)

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen