Teamleider zorg: Waar zorg jij voor?

Solliciteer direct

“Als cliënt van Kennemerhart weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goede zorg te krijgen als je het nodig hebt. Ben jij de nieuwe teamleider die zorgt en borgt?”

De weg naar ouder worden verloopt voor iedereen anders. De zorg rondom dat ouder worden​ vereist dan ook maatwerk. Wij bij Kennemerhart zien dat ieder mens uniek is, zijn eigen wensen en behoeften​ heeft en daarom zorg vraagt die persoonlijk​ en op maat is. Zorg die past bij wat er nodig​is en die mee verandert met de situatie. Hierbij is​ aandacht minstens zo belangrijk. Want oprechte​ aandacht zorgt ervoor dat die weg naar ouder​ worden aangenamer kan verlopen.

Kom jij werken bij Kennemerhart?

In de veelzijdige functie van Teamleider geef je leiding aan betrokken enthousiaste medewerkers en regel jij de continuering van de dagelijkse zorg voor onze cliënten. Als teamleider cliëntenzorg ben jij de stem van je cliënten en die stem zet je in om een prettige en veilige woonomgeving te creëren. Hierbij maak je optimaal gebruik van de kennis en kunde van het team. Jij inspireert hen om het beste in zichzelf naar boven te halen en zo de hoogste kwaliteit van zorg te leveren. Dankzij jouw befaamde helikopterview lukt dit jou, terwijl je ondertussen ook nog rekening houdt met de beleidsvisie, wet- en regelgeving en het financiële plaatje.

Teamleider aan het woord

“We doen het met elkaar en we hebben elkaar hard nodig.” Lees hier waarom teamleider Ans het werkt doet wat ze doet.

Vacature: Teamleider Zorg

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamleider voor in de zorg. Ben jij dat? Bekijk dan snel onze vacature of neem voor vragen contact op met Angelica Witteman via angelica.witteman@kennemerhart.nl of 06 57479023.

Bekijk de vacature

Is de functie teamleider zorg niet wat je zoekt, maar wil je wel ontdekken of werken bij Kennemerhart iets voor jou is? Neem dan een kijkje bij onze overige vacatures.

Deel deze pagina:

Geen vacature missen?

Stel een vacature alert in en mis geen enkele vacature meer!

Alert instellen