Werken als tijdelijke zorghulp bij Kennemerhart

Onze zorg is vanzelfsprekend. Altijd én ook nu. Goede gezondheid is ons grootste goed, dat wordt in deze ongekende tijd nog eens extra onderstreept. Werken op een plek waar je het hardst nodig bent en bijdragen aan de gezondheid van de meeste kwetsbare groep? Kom werken bij Kennemerhart. Onze cliënten hebben jou nodig.

De weg naar ouder worden verloopt voor iedereen anders. De zorg rondom dat ouder worden​ vereist dan ook maatwerk. Wij bij Kennemerhart zien dat ieder mens uniek is, zijn eigen wensen en behoeften​ heeft en daarom zorg vraagt die persoonlijk​ en op maat is. Zorg die past bij wat er nodig​is en die mee verandert met de situatie. Hierbij is​ aandacht minstens zo belangrijk. Want oprechte​ aandacht zorgt ervoor dat die weg naar ouder​ worden aangenamer kan verlopen. Mogen wij jouw aandacht?

Op dit moment is de vacature gesloten

Kennemerhart zoekt (tijdelijke) zorghelden

Momenteel zoeken we nieuwe collega’s die (tijdelijk) willen helpen tijdens de Coronaperiode. Heb je geen zorgdiploma, maar wil je toch graag helpen? Geen probleem! Het is een mogelijkheid om bij ons een verkorte ADL-cursus te volgen. Heb je wel een zorgdiploma en wil je ons tijdelijk komen werken? Ook jij bent van harte welkom!

Belangrijk om te weten is dat het niet mogelijk is naast jouw werk bij Kennemerhart ook bij een andere (zorg)organisatie te werken tijdens de Coronaperiode. Dit is niet mogelijk vanwege de veiligheid van onze cliënten en medewerkers. Kennemerhart volgt hierbij haar protocol.

Is dit niet jouw droombaan, maar wil je wel graag in de zorg werken? Bekijk dan onze overige vacatures.

Onze collega Koen Weijens is bij Kennemerhart gestart als Verzorgende IG. Zoals hij zelf al zegt, biedt zijn werk veel doorgroeimogelijkheden en kan hij zijn droom hopelijk waarmaken. Benieuwd naar zijn droom en zijn top 3 om te werken bij Kennemerhart? Bekijk de vlog:

 

Deel deze pagina:

Geen vacature missen?

Stel een vacature alert in en mis geen enkele vacature meer!

Alert instellen