Wat moet ik doen als ik een locatie van Kennemerhart wil bezoeken?

Komt u op bezoek bij een van onze locaties? We zijn extra alert en vragen dat ook van u. Heeft u klachten, kom dan even niet op bezoek. Bent u, of is een van uw (klein)kinderen op (grote) bijeenkomsten of feestjes geweest? Dan vragen wij u goed na te denken of een bezoek aan een van onze woonzorglocaties op dat moment echt nodig is. Dit geldt ook als u op vakantie bent geweest in een land met een hoog risico. Dit vanwege de gezondheid en het welzijn van onze cliënten, naasten, medewerkers en vrijwilligers.  

Ook vragen wij u ermee rekening te houden dat het kan voorkomen dat bezoek op een locatie of afdeling tijdelijk niet mogelijk is. Dit gebeurt wanneer we in afwachting zijn van een test of bij een positieve testuitslag.  

Daarnaast vragen wij ook om het aantal bezoekers zoveel mogelijk te beperken. U kunt zich bij aankomst op een van onze woonzorglocaties registreren (naam en telefoonnummer). Wij kunnen u dan achteraf informeren als er onverhoopt sprake is van een besmetting op de plek waar u op bezoek bent geweest. Beperk tijdens uw bezoek het aantal contacten met andere cliënten en medewerkers. Klik hier om de actuele huisregels te bekijken: