Wat moet ik doen als ik een locatie van Kennemerhart wil bezoeken?

Het is belangrijk dat u zich registreert voor u op bezoek komt. Dit kan door uw gegevens te registreren via https://kennemerhart.planuwbezoek.nl. Daardoor beperken we het verkeer dat zich gelijktijdig door de locatie verplaatst. Vanaf vrijdag 18 december vult u een kamernummer in (in plaats van de cliëntnaam). Het voordeel van een kamernummer is dat automatisch een maximaal aantal bezoeken per cliënt per dag kan worden gereserveerd. Heeft u geen computer en/of kunt u uw bezoek niet op deze wijze plannen, belt u dan met de receptie van de locatie. Zij plannen dan uw bezoekmoment in. Onaangekondigd bezoek kan helaas niet meer toegelaten worden.

Graag verwijzen we u naar onze huisregels voor wat betreft bezoek. U wordt door uw woonzorglocatie geïnformeerd als er besmettingen zijn. 

De bezoekregeling van Kennemerhart is als volgt:

  • cliënten ontvangen maximaal 2 bezoekers in 1 gezamenlijk bezoekmoment per dag. Elke locatie kan hier van afwijken in verband met de actuele situatie. Dit wordt dan maximaal 1 bezoeker gedurende 1 bezoekmoment per dag per client. Neem bij twijfel vooraf contact op met de locatie om te vragen of er 1 of 2 bezoekers zijn toegestaan.
  • kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee.

U wordt door uw woonzorglocatie geïnformeerd als er besmettingen zijn.