Nieuws

24 uur doen voor Het Paviljoen

Het Paviljoen, een ontmoetingsplek vóór en dóór Zandvoorters

Samen met Woonzorg Nederland en de gemeente Zandvoort spant Kennemerhart zich in om hier ook een ontmoetingsplek te realiseren. Onmisbaar in een wereld waarin de vergrijzing en de eenzaamheid toeneemt. Een plek voor alle inwoners van Zandvoort in het algemeen. En voor iedereen die (of van wie een familielid, vriend of relatie) al gebruik maakt of gaat maken van de diensten rondom wonen, zorg en welzijn via Huis in de Duinen in het bijzonder. Een centrale ontmoetingsplek in de duinen van Zandvoort waar verbinding centraal staat en het fijn is om te zijn. Aansluitend bij de vele paviljoens aan zee wordt de naam van deze ontmoetingsplek: ‘Het Paviljoen’.

Wat Het Paviljoen voor ogen heeft? Ruimte voor een praatje en om elkaar te zien…Workshops voor en door Zandvoorters… Concerten, informatiebijeenkomsten en lezingen…Een kookclub, een potje biljarten….Verhuur aan gemeente, bedrijven en verenigingen uit Zandvoort… Een uitrustplek na een wandeling door de Zandvoorste duinen…Of gewoon voor een kop koffie of thee, een lunch of een borrel. Ofwel, een plek waarbij maatschappelijke betrokkenheid en omzien naar elkaar centraal staan.

Woonzorg Nederland tekent voor de realisatie, Kennemerhart voor de exploitatie en de Gemeente Zandvoort staat garant voor een jaarlijkse schenking. Echter, waar het nog aan ontbreekt zijn gelden voor de inrichting van Het Paviljoen.

Actie #24uurdoenvoorhetpaviljoen op vrijdag 15 juli

Medewerkers van Huis in de Duinen bedachten de actie #24uurdoenvoorhetpaviljoen. Met als doel om Het Paviljoen straks ook daadwerkelijk in gebruik te kunnen nemen. De actiedatum is (in de aanloop naar) vrijdag 15 juli.

De opbrengst van de actie #24uurdoenvoorhetpaviljoen wordt besteed aan de inrichting van een professionele keuken, pannen, servies, glazen en toebehoren. Daarnaast aan zitmeubels en tafels, verlichting, audioapparatuur, televisie, stoffering en terrasmeubels. Duurzaamheid en hergebruik vormen belangrijke onderdelen bij de inrichting en aankleding van Het Paviljoen.

Op en de aanloop naar de actiedatum van vrijdag 15 juli komt Zandvoort in actie voor Het Paviljoen. Alle bijdragen zijn welkom! Groot of klein.
Medewerkers van Kennemerhart, scholen en (horeca)ondernemers dragen bij door acties en activiteiten.

Doneeractie

Via deze link kom je op de GoFundMe pagina waarop je jouw bijdrage of ingezamelde gelden kunt doneren. Bij voorbaat heel veel dank!

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen