Nieuws

Expositie ‘Passie in Beeld’ officieel geopend

Op vrijdag 18 maart werd onder grote belangstelling de expositie Passie in Beeld – verhalen van levenskracht geopend.

Veel bewoners die op de foto staan en hun familie waren aanwezig. De trotsheid op de prachtige foto spatte er bij hen vanaf. Tijdens de opening werden Jody van der Velde (initiatiefnemer van het project) Annemieke de Vries (directeur kortdurende zorg Kennemerhart) en Peter van Beek (fotograaf) geïnterviewd door Ziggy Klazes. Ook enkele geportretteerden kwamen aan het woord. Zij vertelden over wat het maken van de foto voor hen betekend heeft.

Burgemeester Jos Wienen was ook één van de genodigden. Hij vertelde over zijn ervaringen met het bezoeken van 100-jarigen, de passie die hij daarvoor heeft en ontdekt bij de 100-jarigen die hij bezoekt. Tussendoor werden de bezoekers getrakteerd op een tangodans, als dans van de passie. Na de officiële opening was er een hapje en drankje en de mogelijkheid om de foto’s te bewonderen.

Ben je benieuwd naar de fotoserie? De expositie is nog tot 15 mei te bezichtigen in Fotogalerie De Gang, Grote Houtstraat 43 in Haarlem. Of neem eens een kijkje op onze website voor alle foto's en de verhalen.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen