Nieuws

Kennemerhart Oppeppers in 2022

Kennemerhart Oppeppers, de innovatieve dagbesteding van Kennemerhart, is goed bezig! Mooie samenwerkingen komen tot stand en nieuwe en vooral innovatieve activiteiten worden ontplooid. Fijn! Want nu Nederland steeds meer open gaat, is er ook steeds meer mogelijk voor jong en oud.

Voor 2022 staan er nieuwe activiteiten op de agenda. Aantrekkelijk en laagdrempelig, voor thuiswonende ouderen met een vorm van kwetsbaarheid. De digitale folder leest u hier.

Via dit filmpje kunt u zien waar bijvoorbeeld Roberto, Nellie, Klaas en Anke 'een oppepper' van krijgen. Bijvoorbeeld door te werken op de tuin en samen te koken, of door lezingen op het gebied van kunst en cultuur. Of door te wandelen, golfen of darten...En ook dansen, yoga en museumbezoeken zijn mogelijk via Kennemerhart Oppeppers.

Voor actieve ouderen met een vorm van kwetsbaarheid die er graag met gelijkgestemden op uit gaan is er Kennemerhart Oppeppers op Pad. Vanuit Haarlem en sinds februari 2022 ook vanuit Bloemendaal wordt er samen op uit getrokken. Ook mantelzorgers zijn welkom. Bekijk hier alle informatie over Kennemerhart Oppeppers op Pad.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen