Nieuws

Mensen met een verhaal

In ‘In ieder mens zit een verhaal’ stellen we zes heel verschillende mensen voor. Zes heel gewone, heel bijzondere cliënten van Kennemerhart. Allemaal hebben ze te maken met lichamelijke of gedragsmatige veranderingen – omdat ze al wat ouder zijn. Maar ze laten zich niet uit het veld slaan en zijn rijk aan ervaringen.

Verhalen met een beetje van toen en een beetje van nu. Zo is creativiteit Yvonne met de paplepel ingegoten en verleert ze fotograferen nooit. Heeft Wim als clown ontelbare kinderen laten lachen en zorgt hij nog elke dag voor een lach. Kent avonturierster Christel Europa op haar duimpje door haar reislust en wordt Marg nog steeds ‘tante Marg’ genoemd door de kinderen waar ze voor klaarstond in het kindertehuis. Was Elzo vroeger al een (brandweer)held en is én blijft Roel een echte alleskunner.

Zij geven samen met alle andere cliënten invulling aan de missie van onze organisatie: aandacht voor ouder worden. Wij luisteren naar het verhaal achter onze cliënten. Benieuwd naar de bijzondere verhalen die achter deze mensen schuilen? Zie:

Mensen met een verhaal

 

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen