Nieuws

Reportage Passie in Beeld in het nieuws

Afgelopen zaterdag publiceerde het Haarlems Dagblad een prachtige reportage over het project 'Passie in beeld', een initiatief van geestelijk verzorger Jody van der Velde. Het viel haar op dat wie ouderen werkelijk zijn en wat hen drijft, soms uit beeld lijkt te raken. Zo kwam ze op het idee een project te starten om bij bewoners van Kennemerhart verhalen van passie op te halen en samen met hen te bedenken hoe die verhalen in beeld kunnen worden gebracht. Jody vormde een projectteam met onder andere fotograaf Peter van Beek en geestelijk verzorger Abeltje Hogenkamp, schreef fondsen aan en ging aan de slag. Een prachtig fotoproject, waarin verhalen van passie van zestien bewoners van Kennemerhart centraal staan, is het resultaat. Alle foto's zijn ook te zien op via deze link.

Via onderstaande link is de reportage in het Haarlems Dagblad te lezen. Met dank aan journalist van het Haarlems Dagblad Hein Flach die ook figureerde op één van de foto's.

Haarlems Dagblad 110921 - Kwetsbare mensen met een eigen, uniek verhaal

 

 

 

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen