Nieuws

Topcare Overspaarne in beeld en geluid

Deze maand is het een jaar geleden dat de Topcare visitatiecommissie onze woonzorglocatie Overspaarne bezocht. En vanaf afgelopen april mag Overspaarne zich een Topcare-expertisecentrum noemen voor de zorg en behandeling voor mensen met dementie met zeer complex probleemgedrag. Een lastige opgave in deze tijd waarin de zorg verandert door de zorgtekorten, de vergrijzing en de steeds complexere en duurdere zorg.


Kennemerhart is trots op de erkenning door Topcare.  Maar vooral op alle zorgcollega’s die zich, ondanks de lastige tijd waarin de ouderenzorg verkeert, dag en nacht inzetten om die zorg te kunnen bieden die nodig is.

 

Filmpje Topcare en Overspaarne

Meer weten over wat het Topcare-predicaat van Overspaarne nou precies is? Bekijk dan dit filmpje waarin ergotherapeut Nicole van Brunschot en kwaliteitsverpleegkundige Lizette Beelen je meenemen naar Overspaarne. Leuk weetje: Lizette ging afgelopen november tijdens het Topcare jubileumsymposium in gesprek met demissionair minister voor Langdurige Zorg en Sport Conny Helder.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen