Nieuws

Wat verandert er binnen Kennemerhart door de versoepelingen?

Wij zijn blij dat er vanaf 5 juni weer versoepelingen ingaan. Lees hier wat dit voor Kennemerhart betekent.

De bezoekregeling in onze verpleeghuizen is vanaf 5 juni maximaal vier bezoekers per cliënt per dag. Dit mogen verschillende personen zijn. Eenzelfde bezoeker mag meerdere keren per dag komen. En kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee. Als alle bezoekers tegelijkertijd op bezoek komen dan is de kamer van de cliënt mogelijk te klein om 1,5 meter afstand te kunnen bewaren. Gelieve in dit geval uit te wijken naar het restaurant of de (binnen)tuinen.

Komt u op bezoek bij één van onze locaties? Wij vragen om bij aankomst u te registreren bij de receptie.

Klik hier om de huisregels te bekijken. Wij verwijzen u ook graag naar onze afspraken over mondmaskers.

Vanaf 5 juni mogen de restauratieve voorzieningen binnen weer open, met een maximum van 50 personen. De restaurants worden zodanig ingericht dat het veilig is en er voldoende afstand bewaard kan worden. Wij vragen bezoekers om ter plekke hun gegevens te noteren. Vooraf reserveren is helaas niet mogelijk. De anderhalve meter afstand maatregel geldt ook daar nog steeds. Als mensen niet samen één huishouden vormen, mogen er maximaal vier mensen aan tafel zitten. Voor mensen die wel tot één huishouden behoren geldt geen maximum. In verband met de verschillen in grootte van het restaurant per locatie kunnen de voorwaarden afwijken.

Vanaf 5 juni mogen er maximaal 50 mensen in een ruimte zijn. Dit betekent dat er bij de dagbesteding en ontmoetingsgroepen meer deelnemers aanwezig mogen zijn.

Voor meer informatie en veel gestelde vragen, zie onze corona pagina.

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen