Coronavirus – updates

Bekijk ook het menu hiernaast (of op mobiel hieronder) voor de veelgestelde vragen en antwoorden, mooie initiatieven en contactgegevens.

Plan uw bezoek

Komt u op bezoek bij één van onze locatie? Wij vragen u om van tevoren uw bezoek aan te melden zodat we het verkeer dat zich gelijktijdig door de locatie verplaatst kunnen beperken. Vanaf vrijdag 18 december vult u een kamernummer in (in plaats van de cliëntnaam). Het voordeel van een kamernummer is dat automatisch een maximaal aantal bezoeken per cliënt per dag kan worden gereserveerd. Plan hier uw bezoek. Heeft u geen computer en/of kunt u uw bezoek niet op deze wijze plannen, belt u dan met de receptie van de locatie. Zij plannen dan uw bezoekmoment in. Onaangekondigd bezoek kan helaas niet meer toegelaten worden

Wij verwijzen u ook graag naar onze afspraken over mondmaskers en naar onze huisregels.

De bezoekregeling van Kennemerhart is als volgt:

  • naar aanleiding van de nieuwe maatregelen, afgekondigd tijdens de persconferentie op 20 januari, ontvangen cliënten maximaal 1 bezoeker tijdens 1 bezoekmoment per dag.
  • kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee.

U wordt door uw woonzorglocatie geïnformeerd als er besmettingen zijn.

Corona-nieuwsbrief

Kennemerhart verstuurt tweewekelijks een corona-nieuwsbrief. Indien nodig – bij actuele ontwikkelingen – wordt er een extra nieuwsbrief verstuurd. Bekijk hieronder de nieuwsbrieven.

*Bepaalde inhoud van de woonzorglocatie nieuwsbrieven kan op detailpunten afwijken van de centrale corona Kennemerhart nieuwsbrief in verband met de actuele situatie per woonzorglocatie.

Nieuwsbrief nr 12 – 21 januari

Nieuwsbrief nr 11 – 7 januari

Nieuwsbrief nr 10 – 17 december

Nieuwsbrief nr 9 – 3 december

Nieuwsbrief nr 8 – 20 november

Nieuwsbrief nr 7 – 6 november

Nieuwsbrief nr 6 – 22 oktober  

Nieuwsbrief nr 5 – 8 oktober  

Nieuwsbrief nr 4 – 1 oktober  

Nieuwsbrief nr 3 – 24 september

Nieuwsbrief nr 2 – 10 september

Nieuwsbrief nr 1 – 28 augustus

Algemene informatie

  • Indien op onze woonzorglocaties (een vermoeden van) COVID-19 wordt vastgesteld, worden onze directe betrokkenen (medewerkers, cliënten en verwanten) geïnformeerd. Daarnaast melden wij de besmetting direct bij de GGD, die medeverantwoordelijk is voor contactonderzoek. Zolang u geen bericht heeft ontvangen over een besmetting op uw locatie/afdeling, dan is er ook geen besmetting vastgesteld.
  • Voor professionals en verwijzers: Kennemerhart biedt multidisciplinaire behandeling aan cliënten die COVID-19 hebben gehad. Lees meer over deze behandeling.

Kennemerhart zoekt meer zorghelden

Ook nu zoeken wij nieuwe collega’s, bekijk hier een greep uit onze vacatures.

Helpende plus thuiszorg

Verzorgende IG

Verpleegkundige thuiszorg

Bekijk de overige vacatures

Deel deze pagina: