Coronavirus – updates

Bekijk ook het menu hiernaast (of op mobiel hieronder) voor de veelgestelde vragen en antwoorden, mooie initiatieven en contactgegevens.

Plan uw bezoek

Plan hier uw bezoek
De bezoekregeling is in onze verpleeghuizen per 18 maart uitgebreid naar twee bezoekers per cliënt per dag. Dit mogen verschillende personen zijn. Eenzelfde bezoeker mag meerdere keren per dag komen.

Voor de revalidatie-afdelingen (GRZ) gelden echter andere bezoekregels. De gemiddelde vaccinatiegraad onder deze groep cliënten is helaas nog te laag. Voor revalidatie-afdelingen geldt daarom een maximum van 1 bezoeker per cliënt tijdens een bezoekmoment per dag. Dit ter bescherming van henzelf en de mede-cliënten die nog niet gevaccineerd zijn.

Bezoekers zijn helaas nog niet toegestaan in binnenruimtes waar meerdere cliënten aanwezig zijn. Denk aan de huiskamers, restaurants en dergelijke. In de (binnen)tuin mogen cliënten wel met hun naasten zitten, maar dit is alleen mogelijk wanneer de (binnen)tuin niet als restauratieve voorziening wordt gebruikt.

Komt u op bezoek bij één van onze locaties? Wij vragen u om van tevoren uw bezoek aan te melden zodat we het verkeer dat zich gelijktijdig door de locatie verplaatst kunnen beperken. U vult een kamernummer in (in plaats van de cliëntnaam). Plan hier uw bezoek. Meerdere keren op 1 dag op bezoek komen is mogelijk en daarbij is 1 keer registreren in plan uw bezoek voldoende. Heeft u geen computer en/of kunt u uw bezoek niet op deze wijze plannen, belt u dan met de receptie van de locatie. Zij plannen dan uw bezoekmoment in. Onaangekondigd bezoek kan helaas niet toegelaten worden.

Klik hier om de huisregels te bekijken. Wij verwijzen u ook graag naar onze afspraken over mondmaskers.

Corona-nieuwsbrief

Kennemerhart verstuurt als de actualiteit daar om vraagt een corona-nieuwsbrief. Bekijk hieronder de nieuwsbrieven.

*Bepaalde inhoud van de woonzorglocatie nieuwsbrieven kan op detailpunten afwijken van de centrale corona Kennemerhart nieuwsbrief in verband met de actuele situatie per woonzorglocatie.

Nieuwsbrief nr 17 – 22 april

Nieuwsbrief nr 16 – 8 april

Nieuwsbrief nr 15 – 18 maart

Nieuwsbrief nr 14 – 25 februari

Nieuwsbrief nr 13 – 4 februari

Nieuwsbrief nr 12 – 21 januari

Nieuwsbrief nr 11 – 7 januari

Nieuwsbrief nr 10 – 17 december

Nieuwsbrief nr 9 – 3 december

Nieuwsbrief nr 8 – 20 november

Nieuwsbrief nr 7 – 6 november

Nieuwsbrief nr 6 – 22 oktober  

Nieuwsbrief nr 5 – 8 oktober  

Nieuwsbrief nr 4 – 1 oktober  

Nieuwsbrief nr 3 – 24 september

Nieuwsbrief nr 2 – 10 september

Nieuwsbrief nr 1 – 28 augustus

Algemene informatie

  • Indien op onze woonzorglocaties (een vermoeden van) COVID-19 wordt vastgesteld, worden onze directe betrokkenen (medewerkers, cliënten en verwanten) geïnformeerd. Daarnaast melden wij de besmetting direct bij de GGD, die medeverantwoordelijk is voor contactonderzoek. Zolang u geen bericht heeft ontvangen over een besmetting op uw locatie/afdeling, dan is er ook geen besmetting vastgesteld.
  • Voor professionals en verwijzers: Kennemerhart biedt multidisciplinaire behandeling aan cliënten die COVID-19 hebben gehad. Lees meer over deze behandeling.

Kennemerhart zoekt meer zorghelden

Ook nu zoeken wij nieuwe collega’s, bekijk hier een greep uit onze vacatures.

Helpende plus thuiszorg

Verzorgende IG

Verpleegkundige thuiszorg

Bekijk de overige vacatures

Deel deze pagina: