Coronavirus – updates

Mondkapjes
Vanaf dinsdag 8 maart versoepelt ook Kennemerhart het mondkapjesbeleid. Vanaf 18 februari is landelijk het dragen van een mondkapje niet meer verplicht. Vanuit Kennemerhart hebben de afgelopen periode de medewerkers op onze locaties nog mondkapjes gedragen en hebben wij gevraagd aan bezoekers dit ook te doen. Dit omdat wij met kwetsbare mensen werken. Doordat we in een andere fase van de corona pandemie zijn gekomen en omdat onze cliënten en huizen onderdeel zijn van de maatschappij hebben wij besloten dat wij nu ook stoppen met het verplicht dragen van mondkapjes op onze locaties. Dit is in overleg gegaan met medezeggenschappen en cliëntenraden. We geven iedereen die dat wenst volop de ruimte om nog wel een mondkapje te dragen. Iedereen is vrij om daar zelf een keuze in te maken, afgezien van de situaties waarin dat wél verplicht is conform de richtlijnen. Er zijn op onze locaties mondkapjes beschikbaar.

Huisregels
Hier staan de huisregels die gelden vanaf dinsdag 8 maart 2022.

Bekijk ook het menu hiernaast (of op mobiel hieronder) voor de veel gestelde vragen en antwoorden, mooie initiatieven en contactgegevens.

Corona-nieuwsbrief

Kennemerhart verstuurt als de actualiteit daar om vraagt een corona-nieuwsbrief. Bekijk hieronder de nieuwsbrieven.

*Bepaalde inhoud van de woonzorglocatie nieuwsbrieven kan op detailpunten afwijken van de centrale corona Kennemerhart nieuwsbrief in verband met de actuele situatie per woonzorglocatie.
Nieuwsbrief nr 27 – 8 maart

Nieuwsbrief nr 26 – 21 december

Nieuwsbrief nr 25 – 16 november

Nieuwsbrief nr 24 – 5 november

Nieuwsbrief nr 23 – 24 september

Nieuwsbrief nr 22 – 20 augustus

Nieuwsbrief nr 21 – 23 juli

Nieuwsbrief nr 20 – 16 juli

Nieuwsbrief nr 19 – 26 juni

Nieuwsbrief nr 18 – 27 mei

Nieuwsbrief nr 17 – 22 april

Nieuwsbrief nr 16 – 8 april

Nieuwsbrief nr 15 – 18 maart

Nieuwsbrief nr 14 – 25 februari

Nieuwsbrief nr 13 – 4 februari

Nieuwsbrief nr 12 – 21 januari

Nieuwsbrief nr 11 – 7 januari

Nieuwsbrief nr 10 – 17 december

Nieuwsbrief nr 9 – 3 december

Nieuwsbrief nr 8 – 20 november

Nieuwsbrief nr 7 – 6 november

Nieuwsbrief nr 6 – 22 oktober  

Nieuwsbrief nr 5 – 8 oktober  

Nieuwsbrief nr 4 – 1 oktober  

Nieuwsbrief nr 3 – 24 september

Nieuwsbrief nr 2 – 10 september

Nieuwsbrief nr 1 – 28 augustus

Algemene informatie

  • Indien op onze woonzorglocaties (een vermoeden van) COVID-19 wordt vastgesteld, worden onze directe betrokkenen (medewerkers, cliënten en verwanten) geïnformeerd. Daarnaast melden wij de besmetting direct bij de GGD, die medeverantwoordelijk is voor contactonderzoek. Zolang u geen bericht heeft ontvangen over een besmetting op uw locatie/afdeling, dan is er ook geen besmetting vastgesteld.
  • Voor professionals en verwijzers: Kennemerhart biedt multidisciplinaire behandeling aan cliënten die COVID-19 hebben gehad. Lees meer over deze behandeling.

 

Deel deze pagina: