Coronavirus – updates

Bekijk ook het menu hiernaast (of op mobiel hieronder) voor de veelgestelde vragen en antwoorden, mooie initiatieven en contactgegevens.

Versoepelingen update 5 juni

We zijn blij dat we de volgende versoepelingen kunnen doorvoeren. De bezoekregeling in onze verpleeghuizen is vanaf 5 juni maximaal vier bezoekers per cliënt per dag. Dit mogen verschillende personen zijn. Eenzelfde bezoeker mag meerdere keren per dag komen. En kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee. Als alle bezoekers tegelijkertijd op bezoek komen dan is de kamer van de cliënt mogelijk te klein om 1,5 meter afstand te kunnen bewaren. Gelieve in dit geval uit te wijken naar het restaurant of de (binnen)tuinen.

Komt u op bezoek bij één van onze locaties? Wij vragen om bij aankomst u te registreren bij de receptie.

Klik hier om de huisregels te bekijken. Wij verwijzen u ook graag naar onze afspraken over mondmaskers.

Vanaf 5 juni mogen de restauratieve voorzieningen binnen weer open, met een maximum van 50 personen. De restaurants worden zodanig ingericht dat het veilig is en er voldoende afstand bewaard kan worden. Wij vragen bezoekers om ter plekke hun gegevens te noteren. Vooraf reserveren is helaas niet mogelijk. De anderhalve meter afstand maatregel geldt ook daar nog steeds. Als mensen niet samen één huishouden vormen, mogen er maximaal vier mensen aan tafel zitten. Voor mensen die wel tot één huishouden behoren geldt geen maximum. In verband met de verschillen in grootte van het restaurant per locatie kunnen de voorwaarden afwijken.

Vanaf 5 juni mogen er maximaal 50 mensen in een ruimte zijn. Dit betekent dat er bij de dagbesteding en ontmoetingsgroepen meer deelnemers aanwezig mogen zijn.

Corona-nieuwsbrief

Kennemerhart verstuurt als de actualiteit daar om vraagt een corona-nieuwsbrief. Bekijk hieronder de nieuwsbrieven.

*Bepaalde inhoud van de woonzorglocatie nieuwsbrieven kan op detailpunten afwijken van de centrale corona Kennemerhart nieuwsbrief in verband met de actuele situatie per woonzorglocatie.

Nieuwsbrief nr 18 – 27 mei

Nieuwsbrief nr 17 – 22 april

Nieuwsbrief nr 16 – 8 april

Nieuwsbrief nr 15 – 18 maart

Nieuwsbrief nr 14 – 25 februari

Nieuwsbrief nr 13 – 4 februari

Nieuwsbrief nr 12 – 21 januari

Nieuwsbrief nr 11 – 7 januari

Nieuwsbrief nr 10 – 17 december

Nieuwsbrief nr 9 – 3 december

Nieuwsbrief nr 8 – 20 november

Nieuwsbrief nr 7 – 6 november

Nieuwsbrief nr 6 – 22 oktober  

Nieuwsbrief nr 5 – 8 oktober  

Nieuwsbrief nr 4 – 1 oktober  

Nieuwsbrief nr 3 – 24 september

Nieuwsbrief nr 2 – 10 september

Nieuwsbrief nr 1 – 28 augustus

Algemene informatie

  • Indien op onze woonzorglocaties (een vermoeden van) COVID-19 wordt vastgesteld, worden onze directe betrokkenen (medewerkers, cliënten en verwanten) geïnformeerd. Daarnaast melden wij de besmetting direct bij de GGD, die medeverantwoordelijk is voor contactonderzoek. Zolang u geen bericht heeft ontvangen over een besmetting op uw locatie/afdeling, dan is er ook geen besmetting vastgesteld.
  • Voor professionals en verwijzers: Kennemerhart biedt multidisciplinaire behandeling aan cliënten die COVID-19 hebben gehad. Lees meer over deze behandeling.

Kennemerhart zoekt meer zorghelden

Ook nu zoeken wij nieuwe collega’s, bekijk hier een greep uit onze vacatures.

Helpende plus thuiszorg

Verzorgende IG

Verpleegkundige thuiszorg

Bekijk de overige vacatures

Deel deze pagina: