Coronavirus – updates

Het belangrijkste uitgangspunt van Kennemerhart is het zoveel mogelijk waarborgen van de gezondheid van onze cliënten, medewerkers en vrijwilligers. Wij volgen alle richtlijnen en nieuwste updates van het RIVM. Elke dag toetsen wij onze maatregelen en protocollen en passen aan als dat nodig is. Dit betekent dat onze informatie dagelijks kan worden aangepast. Kennemerhart heeft hierbij nauw contact met de GGD en de GHOR (Geneeskundige hulpverleningsdienst in de regio).

Bekijk het menu hiernaast (of op mobiel hieronder) voor de Veelgestelde vragen cliënten en externe betrokkenen, contactgegevens en mooie initiatieven.

Alle maatregelen die worden getroffen door Kennemerhart gelden tot nader order, maar in ieder geval tot en met 28 april 2020. De woonzorglocaties van Kennemerhart blijven gesloten voor bezoek van buitenaf.

Alle maatregelen die worden getroffen door Kennemerhart gelden tot nader order, maar in ieder geval tot en met 28 april 2020.

Kennemerhart zoekt meer zorghelden

Ook nu zoeken wij nieuwe collega’s, bekijk hier een greep uit onze vacatures.

Tijdelijke zorghulp

Update 10 april

In woonzorglocaties Huis in de Duinen, Schoterhof, De Blinkert, De Rijp, Overspaarne en het Anton Pieckhofje is het coronavirus vastgesteld. Het coronaprotocol is in werking gegaan en benodigde maatregelen zijn genomen. Kennemerhart werkt hierbij nauw samen met de GGD en volgt de richtlijnen van het RIVM. Cliënten, familie, medewerkers en vrijwilligers van deze woonzorglocaties zijn op de hoogte gesteld.

Zolang u geen bericht heeft ontvangen over een besmetting op uw locatie, dan is er ook geen besmetting vastgesteld op uw locatie. Wanneer dit wel het geval is, wordt u hierover direct door de locatie zelf geïnformeerd. U wordt ook geïnformeerd wanneer uw locatie 24 uur klachtenvrij is van corona. De locaties waar een besmetting van corona is vastgesteld worden op de website vermeld. Wanneer er geen sprake meer is van besmetting dan wordt de locatie ook niet meer vermeld op website.

Deel deze pagina: