Nieuws

Zandvoort succesvol in actie voor #24uurdoenvoorhetpaviljoen

Jeanet Klasen (teamleider cliëntenzorg en behandeling De Blinkert) en Nicole Theunissen (teamleider facilitair Huis in de Duinen) hebben drukke tijden achter de rug. Naast hun ‘gewone’ werk, spanden ze zich de afgelopen maand in om geld in te zamelen voor ‘Het Paviljoen’ bij Huis in de Duinen. Een centrale ontmoetingsplek in de duinen van Zandvoort waar verbinding centraal staat en waar bewoners, verwanten, medewerkers, vrijwilligers, wijkbewoners, ondernemers… eigenlijk álle Zandvoorters straks welkom zijn. De actie #24uurdoenvoorhetpaviljoen werd opgezet en met behulp van velen die Zandvoort in het algemeen en Huis in de Duinen in het bijzonder lief zijn, kwamen de donaties binnen. De teller staat momenteel op 1.125 euro en nog steeds komen er bedragen bij.

Jeanet: ‘Het was leuk om deze actie samen met Nicole op touw te zetten. Uit alle hoeken en gaten kwam er hulp en support. Door middel van een posteractie, persoonlijke contacten, de inzet van social media en berichten in de lokale krant hebben we aandacht voor de actie gevraagd.  Zo werkte voormalig stadsomroeper Klaas Koper mee, kwam wethouder Bluijs op 15 juli naar Huis in de Duinen voor de aftrap van de actie en verraste de seniorenvereniging ons met een mooi bedrag. Ook kregen we hulp van lokale ondernemers, zoals van Leonidas Chocolatier Zandvoort en pension Driehuizen. Albert Heijn startte een flessenactie en ook Dierenspecialist Zandvoort Ben & Eugenie meldden zich om een bijdrage te leveren. Ook de bewoners van Huis in de Duinen zamelden geld in en op andere locaties van Kennemerhart werd  aandacht voor de actie gevraagd. De eindstand is dus nog niet bekend!’

Het geld komt ten goede aan de inrichting van Het Paviljoen, zoals een professionele keuken en terrasmeubilair. Het Paviljoen is straks dé plek in Zandvoort voor een gezellig praatje, kopje koffie, activiteit,  workshops door en voor Zandvoorters, informatiebijeenkomsten, lezingen en voor nog veel meer! Kortom, een plek waar maatschappelijke betrokkenheid en omzien naar elkaar centraal staan. Een mooi ontmoetingsplek die Kennemerhart  samen met Woonzorg Nederland en de gemeente Zandvoort realiseert.

Nog doneren? Kijk dan op www.kennemerhart.nl/het-paviljoen/. Alle bijdragen welkom, groot én klein!

 

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen