Nieuws

Deelnemers Kennemerhart Oppeppers droedelen auto

Deelnemers van Kennemerhart Oppeppers, innovatieve dagbesteding in Haarlem en omstreken, hebben gedurende een jaar deelgenomen aan het droedelen op de auto van Annemarie Sybrandy, kunstenares en senior medewerkster van de dagbesteding. Annemarie heeft tien verschillende locaties bezocht om ouderen de gelegenheid te geven te droedelen op de auto. Immers droedelen kan iedereen, het is uiteraard wel anders om op een auto te mogen tekenen met watervaste stift.

Zo vond de ene deelnemer het heerlijk om te doen en ging gelijk aan de slag. Een ander ging even kijken om zich daarna uit te leven met de stift en zei: “Dat mocht vroeger nooit, tekenen met een stift op de auto”. Een ander ging uitgebreid nadenken over een goed idee, een goede tekening. Weer een ander liet zich helemaal gaan. De een dacht dat het perfect moet zijn, een perfecte tekening van…gezicht, fiets of vrouw. De ander begon gewoon, de stift deed het werk, de lijnen en kronkels kwamen wel.

Anderhalf jaar geleden is Kennemerhart gestart met deze vernieuwende dagbesteding en is de naam Oppeppers gekozen. Immers als je een moment hebt meegedaan kom je echt wel ‘opgepept’ terug! Ook is er met het team van medewerkers gekeken naar eigentijdse en innovatieve activiteiten. Annemarie kwam toen met het idee om haar auto beschikbaar te stellen en daarop te droedelen. Daarbij is zij ook kunstenaar en wil zich graag verplaatsen in een bijzondere auto. Een mooie win-win situatie. Gedurende presentaties zoals de Fiets4daagse Haarlem, een participatiemarkt, vrijwilligersbijeenkomsten en nu het Car Art Festival vertegenwoordigd haar auto Kennemerhart Oppeppers.

De kunstenaars van Kennemerhart Oppeppers verdienen het namelijk om gezien te worden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interesse in dagbesteding? Zie www.kennemerhart.nl/dagbesteding
Interesse in community art? Zie www.annemariesybrandy.nl

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen