Nieuws

Laatste uitzending OppeppersTV

Sinds 11 mei was dagelijks om 10:00 uur het programma OppeppersTV te zien op de lokale televisiezender Haarlem105. Afgelopen zondag 5 juli vond de laatste uitzending plaats.

Het tv-programma was een origineel initiatief van de medewerkers van ‘Kennemerhart Oppeppers, de innovatieve dagbesteding in Haarlem en omstreken’. Vanwege de coronacrisis waren de dag- en ontmoetingscentra van Kennemerhart Oppeppers afgelopen periode gesloten. Dankzij OppeppersTV konden de medewerkers van Kennemerhart alsnog op een actieve en positieve manier in contact blijven met de deelnemers. In het programma stond bewegen, dansen, quizen, natuur, kunst, cultuur, creativiteit en humor centraal.

Inmiddels zijn de maatregelen rondom corona ​versoepeld en zijn de dag- en ontmoetingscentra van Kennemerhart weer beperkt open. Afgelopen zondag vond dan ook de laatste uitzending van OppeppersTV plaats.

Wij kijken terug op hele mooie uitzendingen met én voor onze deelnemers. Hartelijk dank  aan alle betrokkenen die meewerkten aan het programma, Haarlem105 en natuurlijk aan de kijkers van OppeppersTV!

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen