De Ontdekdezorg week bij Kennemerhart

De Ontdekzorg week van 14 t/m 19 maart 2022 wordt (landelijk en regionaal) georganiseerd om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren in een baan in de sector Zorg en Welzijn. Tijdens deze week kun je je breed oriënteren en kennismaken met organisaties bij jou in de buurt.

Ook Kennemerhart doet mee! Want op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart ben je van harte welkom bij Kennemerhart! Op 17 maart op onze woonzorglocatie De Blinkert in Haarlem en op 22 maart op onze woonzorglocatie A.G. Bodaan in Bentveld.

 

Op beide dagen leiden we je graag rond tussen 10.30 uur en 11.30 uur en vertellen we je alles over leren en werken in de ouderenzorg. Zoals over de zij-instroomopleiding voor Verzorgende IG die in september 2022 van start gaat.

Aanmelden
Zie jij jezelf al werken bij Kennemerhart en wil je alles weten over jouw mogelijkheden in de ouderenzorg?

Ontmoet onze collega’s en meld je aan voor de Meet & Greet – Ouderenzorg Kennemerhart’ op 17 maart of op 22 maart bij recruiter Angelica Witteman via recruitment@kennemerhart.nl.

Vermeld in je mail welke datum je graag aanwezig wilt zijn en via welk mailadres en telefoonnummer we je kunnen bereiken.

Ontdekdezorg week bij Kennemerhart

Ontdek de verhalen van onze zij-instromers

Het verhaal van Debby horen? Bekijk het hiernaast of lees over haar overstap van tandartsassistente naar Verzorgende IG.
Of lees het verhaal van Marcia, waarom zij de carrièreswitch maakte naar verzorgende in de wijk bij Kennemerhart.

Op infopuntzorg.nl vind je meer inspirerende verhalen over de overstap naar de zorg.

Meer informatie over werken bij Kennemerhart?

Voor meer informatie: Angelica Witteman via recruitment@kennemerhart.nl / 06 57479023

Of neem een kijkje op werkenbijkennemerhart.nl.

Deel deze pagina:

Geen vacature missen?

Stel een vacature alert in en mis geen enkele vacature meer!

Alert instellen