Nieuws

Nieuwe datum lunch voor mensen met Parkinson: maandag 27 mei

De eerder geplande lunch op 15 april voor mensen met Parkinson en hun naasten of mantelzorger in het kader van Wereld Parkinsondag kon vanwege weersomstandigheden helaas niet doorgaan. De nieuwe datum is maandag 27 mei en de locatie is Kennemerhart Oppeppers Tuindershart, Witte van Haemstedelaan 72 in Haarlem (Ramplaankwartier).

De lunch wordt georganiseerd door Kennemerhart Oppeppers dagbestedingslocaties Tuindershart en Ramplaanhart. Bezoekers van de lunch kunnen tegelijkertijd kennis maken met deze dagbestedingslocaties. Op Tuindershart draait het om natuur, groenbeleving, buiten bezig zijn en houtbewerking. De deelnemers, vrijwilligers en medewerkers van Tuindershart hebben deze plek laten uitgroeien tot een groene oase in de stad.

Samenwerking met ergotherapeuten Kennemerhart

Voor de lunch wordt samengewerkt met de ergotherapeuten van Kennemerhart. Het kernteam Parkinson van Kennemerhart heeft als visie ‘het bieden van goede basiszorg bij de complexe zorgvraag rondom Parkinson’. De extra aandacht voor parkinson via deze lunch sluit aan bij deze visie.

Aanmelden

Aanmelden voor de lunch kan via mirjam.boesveld@kennemerhart.nl of 06 23533039 (nb er is ruimte voor een maximaal aantal deelnemers aan de lunch).

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen