Dreefhart

Ontmoetingscentrum Dreefhart is gevestigd op Plein 1 in Heemstede op de eerste verdieping. Het prachtige pand biedt huisvesting aan meerdere maatschappelijke organisaties, waardoor onderling mooie samenwerkingen ontstaan.

Dreefhart richt zich op mensen met geheugenproblemen én hun verwanten. Bij het ontmoetingscentrum staat de wens van de deelnemers centraal en elk individu in de groep is een waardevolle toevoeging. De deelnemers maken elke maand gezamenlijk een programma waarbij wordt uitgegaan van ieders mogelijkheden en talenten.

Bewegingsactiviteiten zijn goed vertegenwoordigd en worden gegeven door gekwalificeerde docenten. Activiteiten als ballet, yoga, tennis en ‘meer bewegen voor ouderen’. Ook voor originele en creatieve activiteiten, zoals keramiek, schilderen en moodboards workshops, kunt u terecht bij Dreefhart.

Wanneer de zon schijnt gaan de deelnemers veelal naar buiten, op het nieuwe zonnige terras of naar de winkelstraat de Binnenweg. Voor de lunch wordt samen bedacht wat er gegeten gaat worden en als het kan worden de boodschappen samen gedaan.

Verwanten zijn altijd welkom aan te schuiven voor koffie of het meedoen aan een activiteit die ze aanspreekt. Sommige van hen verzorgen ook workshops voor de deelnemers. Speciaal voor verwanten is er eens in de zes weken een gespreksgroep waarbij aan de hand van onderwerpen te werk wordt gegaan.

Ontmoetingscentrum Dreefhart is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.30 uur.

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

Ontmoetingscentrum Dreefhart

Julianaplein 1
2101 ZC Heemstede
06 206 65 156 /
06 200 06 117
dreefhart@kennemerhart.nl