Nieuws

Nieuwe leden Raad van Toezicht Kennemerhart

De Raad van Toezicht van Kennemerhart heeft per november 2019 twee nieuwe leden: Marianne Heeremans en Kirsten Botman.
Marianne Heeremans is beoogd voorzitter van de raad van toezicht. Met ruime bestuurlijke en toezichthoudende ervaring en een diverse achtergrond in de politiek, burgemeestersambt, onderwijs en vakbeweging maakt Marianne de Raad van Toezicht van Kennemerhart compleet. “Kennemerhart gaat uit van de kernwaarden ‘Persoonlijk en op maat, met aandacht en in samenspraak en sociaal betrokken’. Als voorzitter van de Raad van Toezicht wil ik met volle overgave de voorwaarden scheppen om deze kernwaarden na te kunnen leven. Hierbij focus ik mij op nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg, de juiste inzet van mensen en middelen en zorg voor kwaliteit.”
Kirsten heeft een achtergrond als financieel directeur bij een dochterbedrijf van ABN AMRO. Momenteel is zij als manager verantwoordelijk voor business management & transformatie bij de ABN AMRO. "In mijn werk ga ik altijd uit van een verbindende aanpak, resultaatgerichtheid en het brengen van nieuwe invalshoeken. Deze rollen zal ik bij Kennemerhart ook proberen te vervullen." Kirsten is aangesteld voor de portefeuille financiën.
Beide leden beschikken over een ondernemende, daadkrachtige en resultaatgerichte aanpak, wat goed aansluit bij de ambities van Kennemerhart.
Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen