Janshof

Comfortabel wonen in een zelfstandige zorgwoning in de Janshof

In het centrum van Haarlem, op de hoek Jansstraat/Korte Jansstraat en schuin tegenover de Janskliniek, ligt appartementencomplex Janshof (2002). Het complex bestaat uit 27 appartementen.

Appartementen

De driekamerappartementen zijn ongeveer 65 m2 groot en rolstoel toe- en doorgankelijk. Op de begane grond is een fietsenstalling met een uitgang naar de gemeenschappelijke tuin, gelegen aan de Bakenessergracht. Het complex is voorzien van een lift. Alle appartementen hebben een eigen meterkast met nutsaansluitingen voor water, gas en elektra.

De huurprijzen variëren van ongeveer €714 tot € 830 (exclusief bijkomende leveringen en diensten van € 35). Klik hier voor informatie over de plattegronden van het complex en de appartementstypen. Parkeren kan op de Bakenessergracht (parkeervergunning via gemeente Haarlem) of in een van de nabij gelegen parkeergarages (abonnement via eigenaar).

Faciliteiten en aanvullende diensten

Bewoners van de Janshof kunnen tegen vergoeding en naar wens op een gemakkelijke manier gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen woonzorgcentrum de Janskliniek.  

Hier kunt u tussen de middag in het restaurant terecht voor een koude of warme maaltijd. Overdag bent u uiteraard welkom om een kopje koffie of iets anders te nuttigen. Ook kunt u hier terecht voor een bezoek aan de kapper (op afspraak), deelnemen aan gezamenlijke activiteiten of gewoon lekker aanschuiven aan één van de tafels in het restaurant of heerlijk 's zomers in de binnentuin. Heeft u hier  behoefte aan, dan maakt u eenvoudig een afspraak met een cliëntadviseur om eventuele aanvullende zorgwensen te bespreken.

U kunt bij Kennemerhart verschillende aanvullende diensten afnemen. Naast verzorging, medische zorg en behandeling, kunt u daarbij denken aan zaken zoals alarmopvolging, maaltijden aan huis en huishoudelijke hulp.

Interesse in huren via Kennemerhart?

Als u een appartement in de Janshof wilt huren, huurt u dit via Kennemerhart. De zorg en service die u nodig heeft, ontvangt u ook van Kennemerhart. Mensen met een zorgindicatie voor de Wet langdurige zorg (afgegeven door het CIZ) krijgen voorrang.  

Wilt u weten of het mogelijk is een zorgappartement te huren in de Janshof? Of bent u benieuwd wat uw eigen bijdrage voor de zorgkosten is? Met de rekentool van Kennemerhart krijgt u direct een indicatie van uw eigen bijdrage én uw besteedbaar inkomen.

Heeft u interesse? Dan kunt u contact opnemen met cliëntservice, op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 023 5 214 214.

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

Janshof

Kort Jansstraat 1 – 53
2011 JR Haarlem

Rekentool