Janshof

Schuin tegenover de Janskliniek, op de hoek Jansstraat/Korte Jansstraat, ligt het complex Janshof (Korte Jansstraat 1-53). Het complex telt vier verdiepingen met een totaal van 27 drie-kamerappartementen. De woningen zijn allemaal rolstoeltoegankelijk. Alle woningen zijn drempelloos, met brede deuren en goed toegankelijk sanitair. De woningen op de 3e etage hebben allemaal een aangepaste keuken voor rolstoelgebruikers. Andere woningen zijn soms individueel aangepast voor rolstoelgebruik. Op de begane grond treft u een fietsenstalling met een uitgang naar de gemeenschappelijke tuin, gelegen aan de Bakenessergracht.

Wonen en zorg gescheiden

In de Janshof woont u zelfstandig met zorg en diensten van Kennemerhart. U betaalt huur en servicekosten (o.a. voor het onderhoud pand, installaties, tuin, schoonmaak- en electriciteitskosten algemene ruimten). Zorg aan huis, huishoudelijke hulp, dagbesteding en gebruik van de faciliteiten van de Janskliniek behoren tot de mogelijkheden. De financiering van deze ondersteunde zorg/diensten wordt vergoed via of ZVW (zorgverzekeringswet), WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning), WLZ (Wet langdurige zorg) of particulier. Kijk hier voor meer informatie over vergoedingen.

Toewijzing en voorrangsregels

Kennemerhart is eigenaar van dit complex en wijst deze woningen zelf toe. Dit gebeurt op basis van een toetsing van uw verzamelinkomen en op basis van uw zorgbehoefte: in het toewijzingsbeleid wordt per cliënt gekeken welke type woning het beste aansluit bij de wensen van de cliënt. Een cliëntadviseur gaat daarvoor het gesprek met u aan om de woon- en zorgwensen in kaart te brengen.

Faciliteiten

In de Janskliniek kunt u tussen de middag in het restaurant terecht voor een koude of warme maaltijd. Overdag bent u uiteraard ook welkom om een kopje koffie of iets anders te nuttigen. Ook kunt u hier terecht voor een bezoek aan de kapper (op afspraak), deelnemen aan diverse activiteiten of gewoon lekker aanschuiven aan één van de tafels in het restaurant of heerlijk 's zomers in de binnentuin. En heeft u hieraan behoefte, dan maakt u eenvoudig een afspraak met een cliëntadviseur om eventuele aanvullende zorgwensen te bespreken.

Interresse?

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven d.m.v. het inschrijvingsformulier.

Hierop wordt alle informatie vastgelegd die nodig is om tot een juiste geschiktheid voor een bepaalde woning te komen. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en neemt een medewerker van Vastgoed contact met u op als er zaken niet duidelijk zijn of toelichting gewenst is. Bij het vrijkomen van een woning matcht de cliëntadviseur een geïnteresseerde aan een woning volgens het vastgestelde toewijzingsbeleid.

Voor informatie over de huurvoorwaarden kunt u contact opnemen met afd. Vastgoed & Verhuur, bereikbaar op tel. 088-0404103 of via huurzaken@kennemerhart.nl. Wilt u informatie over de zorg en diensten bij het huren van een woning, dan kunt u contact opnemen met cliëntservice, bereikbaar op tel.: 088-0404121.

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

Janshof

Kort Jansstraat 1 – 53
2011 JR Haarlem