Ontdek werken in de revalidatiezorg bij Kennemerhart

De weg naar ouder worden verloopt voor iedereen anders. De zorg rondom ouder worden vereist maatwerk. Bij Kennemerhart zien wij dat ieder mens uniek is, zijn eigen wensen en behoeften heeft en daarom zorg vraagt die persoonlijk en op maat is. Zorg die past bij wat er nodig is en die mee verandert met de situatie.

Kennemerhart staat bekend om haar expertise op het gebied van revalidatiezorg. Cliënten leven steeds langer met vaak meerdere aandoeningen tegelijkertijd en streven naar optimale kwaliteit van leven. De verbetering en verbreding van diagnostische en therapeutische behandelmogelijkheden speelt hierbij een belangrijke rol. Wij bieden alle vormen van revalidatie en hebben drie revalidatielocaties. Of het gaat om revalidatie na een operatie, na een CVA of revalidatie omdat de cliënt aan zijn/haar conditie wil of moet werken. In iedere locatie hebben we verschillende specialisaties. De revalidatielocaties beschikken over moderne afdelingen voor geriatrische revalidatie. In Haarlem-Noord is dat Zorgcentrum Schoterhof, in Haarlem-Centrum de Janskliniek en in Bentveld afdeling De Zandhoeve in woonzorgcentrum A.G. Bodaan. De revalidatie van Kennemerhart werkt volgens de laatste inzichten met een gespecialiseerd team.

Bekijk snel onze vacatures in de revalidatiezorg

Wil jij werken aan het herstel van cliënten? En doe jij dat het liefst met kleinschalige revalidatiegroepen, waar liefdevolle zorg voor cliënten op de eerste plaats staat? Dan horen wij graag van jou. Wij zoeken helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen revalidatie. Bekijk onze vacatures of neem voor vragen contact op met Angelica Witteman via angelica.witteman@kennemerhart.nl of 06 57479023.

Verzorgende revalidatie

Helpende revalidatie

Verpleegkundige revalidatie

Zit jouw droombaan er niet tussen, maar wil je wel graag bij Kennemerhart werken? Bekijk dan onze overige vacatures.

Deel deze pagina:

Geen vacature missen?

Stel een vacature alert in en mis geen enkele vacature meer!

Alert instellen