Ervaring van Madhu Sewgobind

Functie: Receptioniste Janskliniek

Madhu Sewgobind werkt nu totaal 14 jaar in de Janskliniek. De functie van receptioniste valt onder het Servicebureau.

Heb je altijd als receptioniste gewerkt?

“Nee, voordat ik hier kwam werken, heb ik in de thuiszorg gewerkt. Vroeger droomde ik er altijd al van om verzorgende te worden. En dat heb ik ook tien jaar mogen doen. Ik ben begonnen in het ziekenhuis en daarna in de thuiszorg terecht gekomen. Ik vond het geweldig! Helaas moest ik door mijn reuma stoppen met het werken in de zorg en toen ben ik op het Servicebureau terecht gekomen. Ik heb eerst op het Servicebureau zelf gewerkt en ben daarna naar de Janskliniek gegaan.”

Hoe ziet een dag er bij jou uit?

“We krijgen bij de receptie van de Janskliniek ook de telefoontjes voor het Servicebureau binnen, dus ik zit veel aan de telefoon. Verder zijn we verantwoordelijk voor de post en hebben we een gastvrouwrol. We staan bezoekers te woord en wijzen hen de weg. Een dag ziet er voor mij dus heel afwisselend uit. Soms moet je echt een duizendpoot zijn.”

Wat vind je het leukste aan je werk?

“Het allerleukste vind ik het contact met de mensen. Ik hou ervan om iedereen aandacht te geven. Het feit dat ik in de zorg gewerkt heb, helpt mij om de cliënten en mijn collega’s in de zorg te begrijpen. Ik heb bovendien contact met veel verschillende mensen: collega’s uit alle lagen van de organisatie, cliënten, familieleden. Dat maakt mijn werk heel erg leuk. Toen mijn man overleed, gaf mijn werk mij echt de kracht om door te gaan.”

Waar word jij blij van?

Ik word er echt blij van als mensen aan de telefoon zeggen dat ze het leuk vinden om mij aan de lijn te hebben. Ook van opmerkingen als: ‘daar is de zonneschijn van de Janskliniek’ word ik heel blij. Dan heb ik mijn doel bereikt: mensen een mooi moment geven met aandacht en liefde.”

Waarom vind je het leuk om voor Kennemerhart te werken?

Kennemerhart is een organisatie waar je jezelf kunt ontwikkelen. En ik heb echt de liefste en leukste collega’s die iemand zich maar wensen kan.”

Bekijk alle vacatures.
Deel deze pagina:

Geen vacature missen?

Stel een vacature alert in en mis geen enkele vacature meer!

Alert instellen