Rijperduin

Comfortabel wonen in een zelfstandige zorgwoning in Rijperduin 

Appartementencomplex Rijperduin (2007) ligt naast woonzorgcomplex De Rijp in Bloemendaal. Het complex bestaat uit 34 koopappartementen (particulier eigendom) en 37 huurappartementen (in de vrije sector) met een ondergrondse parkeergarage. De huurappartementen zijn eigendom van Kennemerhart.

Appartementen

De meeste driekamerappartementen variëren in grootte van ongeveer 65 m2 tot 80 m2. Er zijn enkele appartementen van ongeveer 115 m2. Alle appartementen zijn voorzien van een privé buitenruimte en zijn rolstoel toe- en doorgankelijk. Er is een ondergrondse parkeergarage, waar een beperkt aantal plaatsen te huur is en er is de mogelijkheid om fietsen te stallen. Het complex is voorzien van twee liften, zowel bij de hoofdentree als aan de achterzijde van het complex. Alle appartementen hebben een eigen meterkast met nutsaansluitingen voor gas- en elektra. De kosten voor het waterverbruik zijn in het voorschot van de servicekosten inbegrepen. De huurprijzen variëren van ongeveer € 740 tot € 1.900 (exclusief bijkomende leveringen en diensten van € 90).

Aanvullende diensten

Bewoners van Rijperduin kunnen tegen vergoeding en naar wens op een gemakkelijke manier gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen woonzorgcentrum De Rijp. Er is altijd de prettige zekerheid van hulp als er (wat) meer zorg nodig is.

U kunt bij Kennemerhart verschillende aanvullende diensten afnemen. Naast verzorging, medische zorg en behandeling, kunt u daarbij denken aan zaken zoals alarmopvolging, maaltijden aan huis en huishoudelijke hulp. 

Interesse in huren via Kennemerhart?

Als u een appartement in Rijperduin wilt huren, huurt u dit via Kennemerhart. De zorg en service die u nodig heeft, ontvangt u ook van Kennemerhart. Mensen met een zorgindicatie voor de Wet langdurige zorg (afgegeven door het CIZ) krijgen voorrang.  

Wilt u weten of het mogelijk is een zorgappartement te huren in Rijperduin? Of bent u benieuwd wat uw eigen bijdrage voor de zorgkosten is? Met de rekentool van Kennemerhart krijgt u direct een indicatie van uw eigen bijdrage én uw besteedbaar inkomen.

Heeft u interesse? Dan kunt u contact opnemen met cliëntservice, op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 023 5 214 214.

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

Rijperduin

Bloemendaalseweg 134
2061 SC Bloemendaal

Rekentool