Rijperduin

Zelfstandig wonen naast woonzorglocatie De Rijp

Naast woonzorgcomplex De Rijp staat appartementencomplex Rijperduin. Deze woningen zijn bestemd voor alleenstaanden of echtparen vanaf 55 jaar, die zelfstandig willen wonen met de zekerheid van hulp en ondersteuning dichtbij. Het appartementencomplex bestaat uit 34 koopwoningen en 37 huurwoningen (vrije sector en sociale huur) met een eigen ondergrondse parkeergarage. De 37 huurwoningen in Rijperduin zijn eigendom van Kennemerhart die ook de toewijzing verzorgt. De 34 koopwoningen zijn particulier eigendom; aan- en verkoop van deze woningen vindt plaats door de eigenaren (of de door hen ingeschakelde makelaar).

Bewoners van Rijperduin kunnen tegen vergoeding en naar wens op een gemakkelijke manier gebruik maken van de faciliteiten van De Rijp. En er is altijd de prettige zekerheid van hulp als er (wat) meer zorg nodig is.

Interesse?

Heeft u interesse? Dan kunt u contact opnemen met het secretariaat Huurzaken Kennemerhart via 06-22 54 78 12 of mail naar huurzaken@kennemerhart.nl. Het secretariaat kan u tevens informeren over de recente huurprijzen.

De cliëntadviseurs van De Rijp denken graag met u mee over voor u passende (woon)oplossingen en ondersteuning. Klikt u hier voor de cliëntservice van Kennemerhart.

Aanmeldformulieren

Aanmeldformulier inschrijving wachtlijst

Routebeschrijving:

 

 

Andere locaties van Kennemerhart

Deel deze pagina:

Contact en adres

Rijperduin

Bloemendaalseweg 134
2061 SC Bloemendaal