Ontdek werken bij Kennemerhart

De weg naar ouderen worden verloopt voor iedereen anders. De zorg rondom ouder worden vereist maatwerk. Wil jij bij Kennemerhart zien dat ieder mens uniek is, zijn eigen wensen en behoeften heeft en daarom zorg vraagt die persoonlijk en op maat is. Zorg die past bij was er nodig is en die mee verandert met de situatie. Hierbij is aandacht minstens zo belangrijk. Want oprechte aandacht zorgt ervoor dat die weg naar ouderen worden aangenamer kan verlopen.

Kom jij werken bij Kennemerhart en help jij Yvonne bij wat zij nodig heeft?

Creativiteit is Yvonne met de paplepel ingegoten. Haar moeder was lid van de vermaarde Haagse Kunstkring en zelf volgde ze kunstopleidingen in Den Haag en Duitsland. Met fotograferen begon ze ongeveer 25 jaar geleden, ze was toen 63. Ze maakt prachtige sfeerfoto’s van allerhande onderwerpen. Het liefst maakt ze reportages: meerdere foto’s van één onderwerp. “Dan kun je echt een verhaal vertellen.”

Dat het haar lukt om via beelden een verhaal te vertellen, blijkt wel uit haar prachtige foto’s. Ze zijn het bewijs dat Yvonne beschikt over een scherp oog voor detail, sfeer en emotie.

Ze fotografeert zowel met een ouderwetse camera waarbij de foto’s moeten worden ontwikkeld als met een moderne, digitale. Haar voorkeur gaat uit naar die laatste. “Het grote voordeel van een digitale camera vind ik dat je foto’s kunt wissen als ze niet mooi zijn.”

Ze weet precies wat haar in fotograferen zo aantrekt. “Een foto is letterlijk een momentopname. Je legt een moment vast dat nooit meer terugkomt. Dat vind ik het mooie eraan.”

Benieuwd naar meer verhalen zoals Yvonne, lees ze hier: kennemerhart.nl/mensenmeteenverhaal

Bekijk onze vacatures

Helpende

Helpende plus

Verzorgende IG

Verpleegkundige

EVV-er

Flexpool zorgfuncties
Als je vragen hebt over de vacatures, kan je contact opnemen met Angelica Witteman via angelica.witteman@kennemerhart.nl of 06 57479023.

Zit jouw droombaan er niet tussen, maar wil je wel graag bij Kennemerhart werken? Bekijk dan onze overige vacatures.

Medewerkers en cliënten aan het woord

  • “Er is ruimte voor goede ideeën en er wordt naar je geluisterd, daarom werk ik bij Kennemerhart.” Maaike de Leest vertelt over haar ervaring als Verzorgende IG bij Kennemerhart.
  • Roos van Eijk is verpleegkundige bij Kennemerhart. Lees hier waarom zij elke dag met een glimlach naar haar werk gaat.
  • Bekijk de video en maak alvast kennis met de cliënten van Kennemerhart:

Deel deze pagina:

Geen vacature missen?

Stel een vacature alert in en mis geen enkele vacature meer!

Alert instellen