Ontdek werken in de thuiszorg bij Kennemerhart

De weg naar ouder worden verloopt voor iedereen anders. De zorg rondom ouder worden vereist maatwerk. Wij bij Kennemerhart zien dat ieder mensen uniek is, zijn eigen wensen en behoeften heeft en daarom zorg vraagt die persoonlijk en op maat is. Zorg die past bij wat er nodig is en die mee verandert met de situatie. Hierbij is aandacht minstens zo belangrijk. Want oprechte aandacht zorgt ervoor dat die weg naar ouder worden aangenamer kan verlopen.

Kom jij werken bij Kennemerhart en help jij Elzo bij wat hij nodig heeft?

Elzo werkte 45 jaar als brandweerman en later als brandmeester bij de brandweer op Schiphol. Ook gaf hij les aan aankomend brandweerlieden. Sommige gebeurtenissen zijn hem beter bijgebleven dan andere. De brand in hangar 10 op het oude Schiphol bijvoorbeeld. Daar brak in juni 1968 een brand uit die voor tientallen miljoenen schade aanrichtte. Samen met zijn collega’s en in samenwerking met de brandweer van omliggende gemeenten, hielp Elzo bij het blussen van het enorme vuur. Hij draaide jarenlang 24 uur op en 24 uur af diensten en bij noodgevallen duurde zijn dienst nog veel langer.

Bij sommige herinneringen schiet hij een beetje vol. “Ik heb heel veel gezien”, vertelt hij. Alle verhalen van Elzo staan in het teken van zorgen voor veiligheid en het behoeden voor erger. Het kenmerk van deze echte held is, dat hij zichzelf geen held vindt. Want, zo zegt hij: “Ik had het mooiste vak dat er is en ik deed gewoon mijn werk”.

In ieder mens zit een verhaal, dat blijkt ook uit het verhaal van Elzo. Vroeger al een held en nu ook. Alleen heeft hij meer ondersteuning nodig dan vroeger. En jij kunt het verschil maken voor Elzo, zoals hij vroeger het verschil maakte voor andere mensen. En natuurlijk ook voor alle andere cliënten van Kennemerhart. Kom je werken bij Kennemerhart?

Benieuwd naar meer verhalen zoals Elzo, lees ze hier: kennemerhart.nl/mensenmeteenverhaal

Bekijk snel onze vacatures in de thuiszorg

Helpende plus thuiszorg

Verzorgende IG thuiszorg

Verpleegkundige thuiszorg

Flexpool zorgfuncties

VPT zorgmedewerker

Als je nog vragen hebt over de vacatures, kan je contact opnemen met Angelica Witteman via angelica.witteman@kennemerhart.nl of 06 57479023.

Zit jouw droombaan er niet tussen, maar wil je wel graag bij Kennemerhart werken? Bekijk dan onze overige vacatures.

Cliënten aan het woord, bekijk de video:

Deel deze pagina:

Geen vacature missen?

Stel een vacature alert in en mis geen enkele vacature meer!

Alert instellen