Basisarts en specialist ouderengeneeskunde mogen wij jouw aandacht?

Wij bieden zorg aan ouderen door tijdelijke en langdurige verzorging, behandeling, verpleging en geriatrische revalidatie in de regio Kennemerland. Je maakt deel uit van de vakgroep geriatrische (revalidatie)zorg, die bestaat uit 10 specialisten ouderengeneeskunde en doorgaans 10 specialisten in opleiding en/of basisartsen. De vakgroep speelt een actieve rol in het (kwaliteits)beleid van de organisatie en participeert in de commissie wetenschappelijk onderzoek van Kennemerhart.

 

Specialist ouderengeneeskunde

Nog zoveel mogelijk uit het leven blijven halen, dat is het doel van onze cliënten. De specialist ouderengeneeskunde speelt daarbij een belangrijke rol. Niet zozeer met een stethoscoop, maar met uitgebreide specialistische kennis, een luisterend oor en deskundig advies.

Met deze instrumenten maak jij het verschil in het dagelijks leven van onze cliënten in een van onze woonzorglocaties en/of bij onze cliënten in de wijk. Vooral als het gaat om complexe casuïstiek is jouw expertise van onmisbare waarde. Meerdere aandoeningen die op elkaar ingrijpen en veel verschillende medicatie; dat vraagt om specialistische kennis en een overstijgende blik. Als specialist ouderengeneeskunde bedrijf je medische topsport.

Specialist ouderengeneeskunde aan het woord:

Basisarts

Als basisarts bij Kennemerhart vind je bij ons de ideale omgeving om meer medische kennis en ervaring op te doen. Je werkt niet alleen in een professionele ouderzorgorganisatie, maar ook nog eens op verschillende woonzorgcentra met elk hun diversiteit aan specialismen en bij mensen thuis. In combinatie met de deskundige begeleiding kun je je bij ons écht verder ontwikkelen.

Onze cliënten ervaren veelal meerdere aandoeningen die op elkaar ingrijpen waarvoor de expertise van een basisarts (onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde) wordt vereist. Je stelt een diagnose en verleent medische zorg tezamen met het zorgteam en diverse behandelaren. In deze functie bij Kennemerhart kun je je medische kennis verrijken en kun je tijd en aandacht aan de cliënt besteden om echt goede zorg te leveren.

Basisarts aan het woord:

Rosa (29) is basisarts bij Kennemerhart en heeft gekozen voor specialisatie ouderengeneeskunde. ‘In Overspaarne viel die dag voor mij alles op z’n plek. Ik zag een hele andere kant van het artsen vak. En in april 2020 werd ik aangenomen als basisarts in de Janskliniek. Al gauw ontdekte ik dat het de allerbeste beslissing was die ik had kunnen nemen.’ Lees hier haar persoonlijke verhaal. 

 

Vacature basisarts

 


Aart (79): “Bij Kennemerhart staat de mens centraal.​ Als cliënt weet ik dat als geen ander. Wil jij​ als mijn behandelend arts jouw kennis en​ expertise inzetten voor mijn gezondheid en​ welzijn? Dan ontmoet ik jou hopelijk snel. Je levert een​ belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van​ ouderenzorg in de regio Zuid-Kennemerland.​ Zo geef jij tegelijkertijd aandacht aan​ mij en andere cliënten van Kennemerhart die jouw deskundigheid nodig hebben én aandacht aan jouw carrière!​”

 

Pim (28) is basisarts bij Kennemerhart en heeft gekozen voor specialisatie ouderengeneeskunde. ‘Ik wist al snel dat mijn toekomst in de ouderenzorg zou liggen. Dat je als arts juist veel kunt betekenen voor ouderen én voor hun familie. En dat je bovendien van hén heel veel kunt leren over het leven en alles wat daarbij komt kijken.’

Lees hier Pim zijn verhaal.

 

Als je vragen hebt over deze vacatures, kun je contact opnemen met Angelica Witteman via angelica.witteman@kennemerhart.nl of 06 57479023.

Zit jouw vacature er niet tussen, maar wil je wel graag bij Kennemerhart werken? Bekijk dan onze overige vacatures.

Deel deze pagina:

Geen vacature missen?

Stel een vacature alert in en mis geen enkele vacature meer!

Alert instellen