Word basisarts bij Kennemerhart

Als basisarts bij Kennemerhart vind je bij ons de ideale omgeving om meer medische kennis en ervaring op te doen. Je werkt niet alleen in een professionele ouderzorgorganisatie, maar ook nog eens op verschillende woonzorgcentra met elk hun diversiteit aan specialismen en bij mensen thuis. In combinatie met de deskundige begeleiding kun je je bij ons écht verder ontwikkelen. Wij bieden zorg aan ouderen door tijdelijke en langdurige verzorging, behandeling, verpleging en geriatrische revalidatie in de regio Kennemerland. Je maakt deel uit van de vakgroep geriatrische revalidatiezorg, die bestaat uit 10 specialisten ouderengeneeskunde en doorgaans 10 specialisten in opleiding en/of basisartsen. De vakgroep speelt een actieve rol in het (kwaliteits)beleid van de organisatie en participeert in de commissie wetenschappelijk onderzoek van Kennemerhart.

Onze cliënten ervaren veelal meerdere aandoeningen die op elkaar ingrijpen waarvoor de expertise van een basisarts (onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde) wordt vereist. Je stelt een diagnose en verleent medische zorg tezamen met het zorgteam en diverse behandelaren. In de functie als basisarts bij Kennemerhart kun je je medische kennis verrijken en kun je tijd en aandacht aan de cliënt besteden om echt goede zorg te leveren.

Vacature: basisarts

Je maakt deel uit van de vakgroep geriatrische revalidatiezorg, die bestaat uit 10 specialisten ouderengeneeskunde en doorgaans 1 of 2 specialisten in opleiding en/of basisartsen. De vakgroep speelt een actieve rol in het (kwaliteits)beleid van de organisatie en participeert in de commissie wetenschappelijk onderzoek van Kennemerhart.

Bekijk deze vacature

Zit jouw vacature er niet bij, bekijk dan onze andere vacatures.

Vacatures

Deel deze pagina:

Geen vacature missen?

Stel een vacature alert in en mis geen enkele vacature meer!

Alert instellen